Att jobba på Makalös

Att jobba på Makalös

Jobba på Makalös

Söker du efter ett arbete där försäljning och kundkommunikation står i centrum är det på Makalös du ska jobba. Vi har arbetat framgångsrikt med försäljning sedan 1997 och skolat många riktigt duktiga säljare. Oavsett vart i organisationen du arbetar är försäljning en central del. Som anställd på Makalös har du själv ett stort ansvar över din egen utveckling men vår egen Makalös Academy ger dig de rätta verktygen för att utvecklas på bästa sätt.

Makalös erbjuder även möjlighet till utlandsjobb i Lissabon, Portugal. I Lissabon finns möjlighet att bo centralt och uppleva stad- och strandliv i kombination med arbete i våra nya lokaler med utsikt över floden Tejo.

Söker du efter ett extrajobb eller säljjobb vid sidan av exempelvis studier är vi det självklara valet. Hos oss har du möjlighet att själv påverka dina arbetstider så det passar just din situation. Du får kompetens inom försäljning och kundkommunikation vilket är värdefulla meriter oavsett vart du tar vägen i yrkeslivet. Makalös har mångårig erfarenhet av att arbeta med unga medarbetare vilket ger dig en bra start i arbetslivet.

Vi har kollektivavtal med Unionen och är medlemmar i vår branschorganisation Kontakta.

Värdegrund

Våra värdeord fungerar som en inre kompass och hjälper oss alla att hålla rätt riktning. De genomsyrar vår organisation från styrelse, ledning till varje enskild medarbetare.
Läs mer om vår värdegrund här

Lediga jobb

Vi är alltid intresserade av att hitta nya ambitiösa medarbetare som kan bidra till att öka värdet för våra kunder. Gå in på sidan ”lediga jobb” eller tryck här för att se vad vi söker just nu! Vi har kontor i Stockholm, Lissabon och Karlstad.